5 jarig bestaan

Delen

Vergauwen Totaalbouw bestaat 5 jaar! Reden voor een feestje, maar helaas is dat door bepaalde omstandigheden natuurlijk niet mogelijk..

5 jaar geleden begon ik aan een nieuwe missie; een eigen bouwbedrijf opstarten. Ik wilde naast mijn dagelijkse inzet in de bouw meer uitdaging, klantcontact en me meer met “cijfers” bezig gaan houden. Deze elementen zijn de ingrediënten geweest om de afgelopen jaren fantastische projecten te mogen afleveren en met leuke opdrachtgevers tot fraaie resultaten te komen. Ik wil daarom ook iedereen bedanken die dat samen met mij hebben mogelijk gemaakt. Ik doe het namelijk niet alleen maar met diverse jongens die achter de schermen ontzettend veel betekenen voor mij om dit allemaal succesvol te kunnen voorzetten. En natuurlijk ook met een leuk en enthousiast bouwteam om me heen waar ik ontzettend dankbaar voor ben, zonder al deze top gasten ben ik nergens en dat mag wel eens gezegd worden. De bouw staat niet stil en we gaan door naar de volgende 5 jaar en hopelijk dan wel met een groot feest!

Artikelen

Duurzame energie? Zonnepanelen zijn de uitkomst
Nieuw-verbouw Bosschenhoofd
Populair bij aanbouwen; duurzame gevelbekleding
× Hoe kan ik je helpen?